Contact

Hoe kan Adnovum je helpen? Met projectmanagment, communicatie, verandermanagement of als dagvoorzitter.

Kop thee en een klik

Hoe kan Adnovum je helpen? Met projectmanagement, communicatie, verandermanagement of als dagvoorzitter.

Neem voor kennismaking, vragen of meer informatie contact op met Pearl Hartgers.

Hebben we een klik, dan gaan we samen groeien en bloeien.

Mail: info@adnovum.nl

Bel: 06 21 58 00 29

“In 2014 en 2015 heb ik als Programmamanager intensief samengewerkt met Pearl Hartgers aan de invoering van de Participatiewet. Zij is een scherpe sparringpartner die altijd het oog op de bal houdt. Door haar innemende stijl krijgt ze veel voor elkaar. Ze schakelt snel en levert op tijd. Pearl is een breed inzetbare hands-on strateeg die zowel autonoom als binnen een team uitstekend tot haar recht komt.”

Hélène Oppatja
Gemeentesecretaris Wassenaar

“De kracht van Pearl Hartgers ligt in haar vermogen zich snel in te werken in elke materie. Toen ze bij Consolid binnenkwam, was ze niet bekend met onze branche. Door haar talent om goed te luisteren en zich in te leven in de markt wist ze echter verrassend snel onze wensen te vertalen naar een concreet plan. Pearl is een uitermate prettige, zelfstandige en flexibele partner om mee samen te werken, die precies begrijpt wat wij nodig hebben. Tijdsbewust, maar nooit gehaast.”

Cees Splinter
Manager Sales, Marketing en Communicatie, Consolid

“Adnovum heeft onze transitie van Getronics naar Sauter Nederland begeleid. Daarbij heeft Pearl Hartgers onze volledige externe communicatie begeleid. Van mediaplanning en advertentiecampagne tot aan het doorvoeren van de huisstijl. Adnovum heeft het vermogen om met een positief kritische houding mee te denken in een breder bedrijfsperspectief. Ze komt niet alleen met duidelijke analyses en professionele adviezen, maar ook met uitvoerbare oplossingen. En daar kun je mee vooruit.”

Wietse Hut
Manager Sales, Sauter
Ellipse 34

“Besluitvorming in complexe processen is vaak een struikelblok om vooruitgang te boeken. Gelukkig voelt Pearl op ieder moment perfect aan wat nodig is. Zij is een zachte kracht die zaken met veel energie verder brengt.”

Sung van der Peet
Goodwill & Partners

“Pearl Hartgers weet als geen ander hoe ze bedrijven stevig in de markt neer kan zetten op de exacte positie waar ze willen staan.”

Elvira Dragstra
Merpa Datahousing Consultancy B.V.

“Pearl Hartgers heeft onze positionering en communicatiestrategie helpen vormgeven op basis van doelgroeponderzoek. Ze is warm en betrokken en geeft blijk van een enorme inzet en een sterk analytisch vermogen. Ze communiceert uitstekend, is een goede tijdsbewaker en vraagt door tot ze weet wat ze wil weten. Ze schroomt ook niet om tijdens een opdracht regelmatig zaken terug te koppelen en met ons af te stemmen. Verder kun je met haar lachen en is ze op een prettige manier eigenwijs. Het is vooral die optelsom van kwaliteiten - de combinatie van menselijkheid en vakkennis - die haar bijzonder maakt. Voor ons betekent Pearl: deskundigheid en ontzorging. Je ziet haar met ons meedenken.”

Ton Hesselmans
Interim-hoofd cluster Leefomgeving & Milieu, CROW