Over adnovum

Hart op de inhoud
Adnovum is er om iets nieuws toe te voegen aan een organisatie, project, event of communicatie. 

Door goed te luisteren, de inhoud van een vraagstuk eigen te maken, op een andere manier naar oplossingen te kijken en flexibel mee te bewegen in het proces.


Als sparringpartner, coach, strategisch adviseur, gedragsveranderaar.
Zo helpt Adnovum op een nieuwe manier vanuit het hart en de kracht van een organisatie te kijken, communiceren en ondernemen. 


Adnovum is in te zetten voor projectmanagement, communicatie, verandermanagement of als dagvoorzitter. Volledig zelfstandig of in teamverband. Met veel ervaring in de publieke sector en bij business to business organisaties. 

“In 2014 en 2015 heb ik als Programmamanager intensief samengewerkt met Pearl Hartgers aan de invoering van de Participatiewet. Zij is een scherpe sparringpartner die altijd het oog op de bal houdt. Door haar innemende stijl krijgt ze veel voor elkaar. Ze schakelt snel en levert op tijd. Pearl is een breed inzetbare hands-on strateeg die zowel autonoom als binnen een team uitstekend tot haar recht komt.”

Hélène Oppatja
Gemeentesecretaris Wassenaar

“De kracht van Pearl Hartgers ligt in haar vermogen zich snel in te werken in elke materie. Toen ze bij Consolid binnenkwam, was ze niet bekend met onze branche. Door haar talent om goed te luisteren en zich in te leven in de markt wist ze echter verrassend snel onze wensen te vertalen naar een concreet plan. Pearl is een uitermate prettige, zelfstandige en flexibele partner om mee samen te werken, die precies begrijpt wat wij nodig hebben. Tijdsbewust, maar nooit gehaast.”

Cees Splinter
Manager Sales, Marketing en Communicatie, Consolid

“Adnovum heeft onze transitie van Getronics naar Sauter Nederland begeleid. Daarbij heeft Pearl Hartgers onze volledige externe communicatie begeleid. Van mediaplanning en advertentiecampagne tot aan het doorvoeren van de huisstijl. Adnovum heeft het vermogen om met een positief kritische houding mee te denken in een breder bedrijfsperspectief. Ze komt niet alleen met duidelijke analyses en professionele adviezen, maar ook met uitvoerbare oplossingen. En daar kun je mee vooruit.”

Wietse Hut
Manager Sales, Sauter